BUDAPEST STREET STYLE

5 budapesti fotóhelyszín

Budapest egy igazi fotóváros. A hétköznapi szürkeségbe merülve talán gyakran megfeledkezünk róla, de a valóság az, hogy ez a város gyönyörű. Rengeteg csodás részlet, gyönyörű épületek, édes kis terek, rejtett kis utcák lélegzetelállító látvánnyal, Budapesten mind megtalálható.

Az idelátogató turisták és fotómániás városlakók tudják – vagy ha nem, megkeresik, melyek azok a pontok, ahol mindenképp érdemes kattintani egy párat. Mutatjuk, hogy mik az igazán felkapott fotópontok. 

Batthyány tér

A post shared by zitagazso (@zitagazso) on

A Batthyány tér sokkal forgalmasabb, mint hinnénk. Nem, nem a buszra várnak olyan sokan, hanem arra, hogy a tömeg arrébb álljon kicsit, és tökéletes kilátás nyíljon az Országházra, amely egyedülállóan szép épület a Duna partján.

Halász-bástya

Nem csoda, hogy a budai oldalon azok a helyek felkapottak, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a városra. Az egyik ilyen a Halász-bástya, ahol rengeteg fotó készül. (Állítólag, ha a Halász-bástya erkélyén nem készítesz képet itt tartózkodásod során, akkor nem is voltál Budapesten.)

Kossuth tér

🇭🇺👌🏼

A post shared by Frans Cormery (@franscormery) on

Az Országház közelről is csodálatos, ráadásul a Kossuth térről hihetetlen a budai oldal szépsége is. A tér környékén egyébként számos részletet találunk, amely szépen fotózható, vagy éppen megfelelő hátteret adhat a képünk elkészítéséhez. Érdemes körülnézni. 

Duna Korzó

A post shared by Orosz Merci (@oroszmerci) on

A Duna parton sétálni és a budai panorámát csodálni felemelő érzés. Örökítsük meg egy fotó erejéig. Ehhez remek hely lehet a Duna Korzó a pesti oldalon. A sok terasz, a sétáló turisták, a szobrok és a villamos különleges hangulatot adhatnak a képeknek.

Citadella 

A post shared by Nikoletta Laszlo (@laszlonicol) on

Ha az egész várost szeretnénk látni és megörökíteni, érdemes felmenni a Citadellához. Innen nézve valóban az egész város a lábunk előtt hever. Gyönyörű a folyó, a hidak, látszanak a nevezetességek és jól érzékelhetők a város méretei. 

Te ezeknél sokkal jobb helyeket is tudsz? Írd meg kommentben!

Kezdőkép: Erdei Panni

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!